Dampersgids voor Beginners


Download17404
Stock
File Size4.75 MB
Create Date23 juli 2017
Download

E-dampersgids voor beginners (PDF)

De E-rokersgids voor beginners, editie 14 (2015) is te downloaden!

Even overstappen van de klassieke sigaret naar de elektronische sigaret klinkt eenvoudig. In de praktijk komen veel „overstappers“ toch wat zaken tegen waardoor de elektronische sigaret al weer snel in de kliko verdwijnt. De reden hiervoor is het gebrek aan kennis. Een sigaret aansteken is een eenvoudige handeling. Bij het dampen van een elektronische sigaret komt vaak veel meer kijken. Het gebrek aan kennis is de hoofdoorzaak waardoor het rokers soms niet lukt om middels dampen van hun klassieke sigaret af te komen.

Lekkende onderdelen, batterijen die niet willen werken, verkeerde vloeistoffen, verbrande smaak en meer van dit soort zaken zorgen voor frustratie bij klassieke rokers waardoor ze dan maar weer teruggrijpen naar de peperdure en schadelijke sigaret die simpel en eenvoudig met een vlammetje kan worden aangestoken. Het gevolg is dat ze weer een uur in de wind stinken, hun gezondheid en omgeving weer gaan belasten en alle voordelen van het dampen teniet doen. Want.. dampen is geen roken, en als men niet rookt, zal de gezondheid verbeteren.

Om starters met elektronische sigaretten te helpen, en dus ook de mensen die het dampen al eens geprobeerd hebben, maar hierin zijn vastgelopen, geeft HotCoil Digital Media de „Dampersgids voor Beginners“ uit.