E-liquid van eigen bodem: Het Nederlandse Millerjuice lanceert Silver en Gold Line!

Eindelijk is het dan zover: E-liquid van Nederlands fabrikaat! Deze liquid is zeer smaakvol en is voorzien van alle door de overheid verordende regeltjes en symbolen op het etiket. De ingrediënten zijn zeer zuiver..

Sinds enige tijd was er bij gebruikers van E-liquid al behoefte aan een betrouwbare Liquid die de test van de Nederlandse overheid zou doorstaan op punten van ingrediënten, regelgeving, analysedocumenten MSDS sheets, en etikettering. Door een samenwerking van diverse webshops werd in 2014 het E-liquid bedrijf Millers Juice opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Oosterhout, Noord Brabant en gaat een tal van elektronische sigarettenshops voorzien van hoogwaardige liquid voor E-sigaretten.

Uiteraard is de lancering van deze Nederlandse liquid een reactie op de periode waarin buitenlandse liquids wat minder positief in het daglicht kwamen te staan. Mede ook door de door de overheid opgelegde regeltjes werd er gezocht naar een alternatief waarbij Millers Juice dus het gat invult.

millersmedium

Miller Juice lanceert op zeer korte termijn twee liquid varianten: de Silver line en de Gold line (standaard/premium) De Silverline bevat de welbekende indeling van tabaksmaken, fruitsmaken en drankensmaken. Deze liquids vallen binnen een oerhollandse visie van kwaliteit voor een lage prijs. Millers Juice heeft geprobeerd om de welbekende smaken naar een hoger niveau te tillen door de smaakintensiteit  te verhogen met natuurlijke ingrediënten. De nadruk is gelegd op herkenbaarheid.

De Goldline vertegenwoordigt de liquids die verfijnder zijn in smaak en waarbij de kwaliteit nog eens extra hoog is opgeschroefd. Uiteraard zullen de verkoopprijzen voor deze premium line liquids iets hoger liggen dan bij de Silverline.

De Nederlandse E-sigarettenbranche heeft hoge verwachtingen van de Millers juice en diverse E-sigarettenshops hebben de liquid met open armen geadopteerd in hun assortiment. Op de  verkooppunten pagina van Millers Juice kunt u direct zien welke E-sigaretten shops MillersJuice in hun collectie hebben.

Hieronder vind u een korte impressie van onze Hotcoil redacteur

Eindelijk, een flesje in handen gekregen van het veel belovende Millers Juice. Als voormalig sigarenroker was ik al een tijdje op zoek naar een echte sigarensmaak, waarbij de karakteristieke smaken van sigaar goed naar voren kwamen. De meeste liquids kwamen wel iets in de buurt, maar het zou beter moeten kunnen dacht ik zo. Van de Millers Juice kreeg ik dus een flesje in handen met een gouden label en de benaming Three strikes out. Deze in mijn Ijust clearomizer gedruppeld en vastgezet op mijn Evic. De smaak was zeer verrassend: Three Strikes Out smaakt naar de geur van een vers opengetrokken sigarenkistje, waarbij je de tabaksbladeren haast kunt aanraken. Gek genoeg is de vloeistof nagenoeg transparant, iets wat ik voor 12mg/ml nog niet echt veel gezien had. Dampproductie is zeer goed. Door de 50%VG en de 50%PG samenstelling is de damp wel een stukje droger dan een 100%PG liquid, maar dat mag de pret niet drukken want deze tabakssmaak mag best vergezeld gaan met een heerlijk glas cognac!

Meer informatie over deze juice van Hollandse bodem vind u op de site van

Millers Juice (www.millersjuice.com)

[X]