“Vape” – Android App houdt E-rookgedrag bij

Andy Apps heeft een Android App op de markt gebracht met ongekend leuke mogelijkheden om je E-rookgedrag een beetje in kaart te brengen. Niet alleen kun je bijhouden hoeveel je verbruikt, maar ook of je meer of minder liquids benodigd hebt. Interessante overzichtjes in statistieken over het aantal dagen rookvrij zijn, besparingen, rook-even punt en of je gezondheid door het stoppen met roken is verbeterd.

Een interessante functie is ook de E-liquid calculator om uw eigen Dampvloeistof te maken. Niet alleen de verhoudingen worden doorgerekend, maar ook biedt deze module handige recepten om tot een bepaalde smaak te komen. Mixen van vloeistoffen is een nauwkeurig klusje en met deze calculator kan het mixen op een meer verantwoordelijke manier worden gedaan.

Een motivatie onderdeel zit ook in deze App, waarbij na een bepaalde tijd dampen, bepaalde onderdelen worden ontsloten en waarbij er zogenaamde Milestones (mijlpalen) in de virtuele grond worden geslagen. De App komt samen met een widget, waarbij je in één oogopslag kunt zien hoe het gaat met jou “dampen”.

Momenteel is versie 1.2.6 uitgebracht. Je hebt minimaal android versie 2.2 nodig om deze app te draaien. Inmiddels hebben tussen de 5000 en 10000 mensen deze app al geïnstalleerd. gemiddelde waardering is een 4,3 waarbij de maximum te behalen score een 5 is.

De app is te downloaden via google Play : Vape!!!

[x]HotCoil Digital Media