Bellen met een supersmoker E-sigaret

Sinds 2007 timmert Supersmoker al aan de weg. Dimitri Kyriakopoulos liet Nederland kennis maken met een Chinese uitvinding, maar wordt in Nederland vaak nog gezien als bedenker van de E-sigaret. Niets is minder waar, maar dat Supersmoker aan de wieg heeft gestaan – positief of negatief – staat als een paal boven water.

De Supersmokers staan bekend om hun cartridge systeem, die voor eenmalig gebruik geschikt zijn, maar sinds korte tijd heeft ook deze firma een eGo fitting lijn in het assortiment en lijkt het zich te gaan richten op een markt waar al veel aanbieders actief zijn. De eGo lijn is in Nederland al bekend sinds 2011, dus na vier jaar nog met eigen systemen te hebben doorgedraaid, ziet ook deze firma blijkbaar het nut in van deze markt.

Supersmoker zet daarbij om de eGo te hervullen een productlijn in van refill liquids. Voor liefhebbers van de karakteristieke supersmoker smaken is er nu gelegenheid om die smaken te gebruiken in hun eigen E-sigaret. Deze liquids kun je natuurlijk ook gebruiken in andere eGo systemen, waarvoor niet speciaal de Supersmoker versie voor moet worden gebruikt. Kenmerkend is dat de liquidlijn geen nicotinewaardes 6mg/m (0.6%) bevatten. Het gaat van 18mg/ml (1,8)%) naar 12mg/ml (1,2%) en dan gelijk naar nul. De smaken varieren van tobacco naar aardbei, menthol, chocolade en appel.

Een andere nieuwe E-sigaret van Supersmoker heeft sinds kort ook het licht gezien. het is een Bluetooth versie. Met deze versie, waarin een speaker en microfoon is geïntegreerd, kunt u spotify, youtube, afspeellijsten van uw telefoon afspelen, maar ook bellen. Het Longfonds heeft inmiddels al negatief gereageerd op deze E-sigaret, omdat het kinderen zou verleiden tot roken.

Of Supersmoker als E-sigaret verkoper in de refillable markt overeind blijft is de vraag. In deze markt zijn veel concurrenten die een veel uitgebreider assortiment voeren, waar het gros van de E-rokers inmiddels goedkoop en snel hun artikelen kunnen aanschaffen.

bron: supersmokerclub.nl